Partij van Tegenwoordig presenteert verkiezingsprogramma

De Partij van Tegenwoordig, een van de nieuwe politieke partijen die in Leiden op 19 maart op 19 maart een gooi doet naar een of meer zetels heeft het verkiezingsprogramma gepresenteerd. Veiligheid, het stimuleren van sport en ongesubsidieerde kunst en cultuur zijn enkele speerpunten uit het ‘Programma van Tegenwoordig’ van de partij die ook een standaard aanpak voor evenementen, een transparante overheid en een meldpunt voor conflicterende belangen als belangrijke punten benoemd. Ook wil de partij ondernemers een stem geven en moeten de blauwe zones buiten het centrum worden uitgebreid. Gemeentelijke wietteelt is ook een punt dat op instemming van de PvT kan rekenen.

Leiden is volgens de partij al een fantastische stad, maar er zijn nog verbeterpunten. Daaraan wil de partij werken met ‘een sterk team van denkers, doeners en dromers’.

In het programma staat verder een hele opsomming van zaken waaraan in Leiden al hard gewerkt wordt. Zo wil de PvT meer fietsenstallingen bij het station, gezamenlijk gebruik van buurt- en clubhuizen door meerdere organisaties, parkeergarages, meer studentenkamers en een oostelijke ringweg.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline