Derde Slag om Leiden al uitverkocht

Op 11 maart wordt de derde editie gehouden van de Leidse kennisquiz voor het goede doel: De Slag om Leiden. Net als vorig jaar gaan de circa 300 deelnemers in groepjes van vijf de strijd met elkaar aan in de grote zaal van de Leidse Studentenvereniging Minerva aan de Breestraat. De prijs is een wisselbokaal en een goed gevoel: de opbrengst gaat namelijk naar hospice Issoria aan de Burggravenlaan. Met 57 tafels à 495 euro kan Issoria een bedrag van 28.500 euro tegemoet zien.

Audiofragment: Melle Tuik in gesprek met Thijs Hemmes over de komende editie van de Slag om Leiden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline