Nieuwjaarsreceptie met politiek onderwijscafé bij CDA Leiden

Vanavond houdt het CDA Leiden in Restaurant DOK2 de nieuwjaarsreceptie. Daar blijft het echter niet bij. De partij combineert het met een politiek café over onderwijs. Tweede Kamerlid Michel Rog, rector magnificus van de Universiteit Leiden Carel Stolker en CDJA-voorzitter Julius Terpstra zullen met elkaar in gesprek gaan over verschillende thema’s die te maken hebben met onderwijs.

Ook wordt tijdens de nieuwsjaarsreceptie weer een persoon of organisatie in het zonnetje gezet die zich volgens het CDA in het bijzonder heeft ingezet voor de Leidse samenleving. Daarvoor riep de partij twee jaar geleden de ‘Joop Walenkamptrofee’ in het leven. Genoemd naar de voormalig CDA-wethouder die in 1997 overleed. Vorig jaar ging de trofee naar de ‘Vrienden van de Vliet’ die zich met succes inzetten voor het openhouden van het zwembad. De eerste keer ging de trofee naar museum Boerhaave.

Zowel de nieuwjaarsreceptie als het politiek café zijn openbaar. De borrel begint om 20.00 uur, het debat rond 20.45 uur. DOK2 is gevestigd aan het Havenplein 2 in Leiden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline