Fietsendieven betrapt bij Leiden Centraal

Agenten betrapten in de nacht van zaterdag op zondag in totaal drie fietsendieven op het Stationsplein in Leiden. Rond middernacht zag een agent een man aan fietsen in de rekken voelen. Daarna liep de man een fietsenstalling binnen. Kort daarop kwam hij met een fiets weer naar buiten. Samen met gewaarschuwde collega’s hield de agent de 32-jarige man uit Rijswijk aan.

Even voor 05.30 uur zag een andere agent op dezelfde plek twee mannen aan fietsen voelen. Hij waarschuwde zijn collega’s en hield de twee in de gaten. Op het moment dat de mannen er allebei met een fiets vandoor wilden gaan, hielden de agenten de 21-jarige man uit Katwijk en de 19-jarige inwoner van Leiden aan.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline