Leiden Kiest peilt nu ook populariteit van de kandidaten

Vanaf deze week kan er op de site Leiden Kiest op de individuele kandidaat-raadsleden gestemd worden. Zo wil Leiden Kiest tot de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 peilen hoe de verschillende partijen en hun kandidaten er in Leiden voor staan.

Er zijn dertien Leidse politieke partijen en hun kandidaten op de website vertegenwoordigd. Momenteel gaan D66 en VVD op de site aan kop. 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline