LIVEBLOG: Jaarwisseling 2013/2014

In dit liveblog houden wij u op de hoogte van alle incidenten en andere wetenswaardigheden tijdens de jaarwisseling. Voor meer beeldmateriaal verwijzen wij graag naar onze twitterpagina: www.twitter.com/sleutelstad.

14:40: Brand Openbare Basisschool Gevers-Deutz Terweeweg, Oegstgeest. Vuurwerk via ventilatie naar binnen gegooid.

16:50: Vooral kleine brandjes worden gemeld. Brandweer Voorschoten mag zelfs een brandje blussen tegenover hun kazerne.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline