Partij van Tegenwoordig lijsttrekkerloos

2

Bas van Berkum zal toch geen lijsttrekker zijn voor de Partij van Tegenwoordig. Hij werkt namelijk als ambtenaar voor de gemeente en die mogen niet in de gemeenteraad. Omdat Van Berkum niet in vaste dienst is bij de gemeente, maar daar werkt via een detacheringsbureau, dacht hij dat het geen probleem was. Afgelopen vrijdag liet de burgemeester hem echter weten dat de regels voor gedetacheerden hetzelfde zijn.

Wie de opvolger wordt van Van Berkum is nog niet bekend. Het meest waarschijnlijk is dat het Wouter Vermeulen is, omdat hij op de tweede plaats van de lijst staat. Vermeulen is een horeca-ondernemer die bekend werd als deel van de muzikale act Barry Badpak.

Delen

2 reacties

  1. kortom, het is nu al lachen met deze eendagsvlieg.
    Misschien Aad van der Luit benaderen als lijsttrekker?

  2. jammer van de tegenslag, nieuwe lijsttrekker is alweer gekozen.
    super initiatief! daadwerkelijk iets DOEN! beter dan alles afzeiken onder nieuwsberichten..

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline