Naturalis hoopt op 100.000 Tientjes voor T. rex

De actie ‘Een tientje voor T. rex‘ waarmee Naturalis een miljoen euro hoopt op te halen is gisteren uitgebreid met de onthulling van de dino-replica in een grote tent op het Stadhuisplein. Directeur Peter Rijntjes van het biodiversiteitscentrum gaf samen met wethouder De Wit de aftrap. Direct daarna stroomde het publiek naar binnen om met T. rix op de foto te gaan.

Audiofragment: Chris de Waard ging naar de onthulling en sprak met Naturalis-directeur Peter Rijntjes, Jochem Myjer en met de jonge Beau die Naturalis op het idee van de actie bracht.

Zomaar een foto met de dino maken kan wel, maar veel leuker is het om mee te doen aan de crowdfundingactie. Voor een tientje krijg je dan een officieel certificaat van eigendom voor een stukje T. rex. Wie 30, 50 of zelfs 100 euro meebetaalt, krijgt naast het certificaat ook een cap, t-shirt, polsbandje, vrijkaartjes voor de expositie (zodra de echte T. tex in Leiden staat) en een ‘Meet ’n Greet’ met Freek Vonk.

Videoreportage onthulling T. rex door Chris de Waard.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline