T. rex in Amsterdam: Net als in de film

3

De T. rex die de afgelopen weken op Leiden Centraal stond, is vandaag in Amsterdam om de première luister bij te zetten van de film Walking with Dinosaurs. De replica wordt daar vergezeld door Anne Schulp, de paleontoloog van Naturalis die in Montana de stoffelijke resten van de echte Tyrannosaurus rex heeft opgegraven.

Morgen komt T. rex terug naar Leiden en krijgt dan een nieuwe tijdelijke plek op het Stadhuisplein waar inmiddels de rode loper is uitgelegd in haar nieuwe onderkomen. Voor een tientje kan iedereen er de komende weken op de foto met de reuzenreplica.

Delen

3 reacties

  1. Raymond Harper op

    Prima locatie, het Stadhuisplein. Aan de foto te oordelen, heeft dat beest in ieder geval meer ruggengraat dan die andere dinosauriër, Adri Duivesteijn.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline