Partij van Tegenwoordig presenteert kandidatenlijst

1

De nieuwe lokale Leidse Partij van Tegenwoordig gaat de verkiezingen in met acht kandidaten. Lijsttrekker is Bas van Berkum die ook voorzitter is van de partij. Op plek twee staat Wouter Vermeulen (die van Barry Badpak), op drie Jerry Gijbels en op de vierde plaats Maarten Jansen. Erik Olierook (vijf), Martin van Exter (zes), Annelieke van Evert (zeven) Babs Broekema (acht) maken de lijst compleet.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline