Soetenso viert verjaardag met gewichtige chocoladeboom

Patisserie Soetenso aan het Kort Galgewater bestaat 3 jaar en viert dat met een bijzondere prijsvraag. Wie het gewicht raadt van de reuzachtige chocolade kerstboom wint een chocoladepakket ter waarde van 50 euro. De boom is onder leiding van Nils Hendrikse, ambassadeur van Cacao Barry chocolade, volledig opgebouwd uit pure Cacao Barry chocolade.
De boom is versierd met kleurige chocolade kerstballen en ornamenten.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline