Rondom de Raad over het programma van de ChristenUnie

Afgelopen woensdagavond spraken Chris de Waard en Willem de Gelder uitgebreid met Mart Keuning van de ChristenUnie Leiden. In Rondom de Raad, het nieuwe politieke programma van Sleutelstad Radio vertelde Keuning waar zijn partij voor staat. Ook ging het gesprek al snel over parkeren in Leiden. Niet alleen over de garages, maar ook over blauwe zones.

Audiofragment: Lijsttrekker Mart Keuning van de ChristenUnie Leiden over het programma waarmee zijn partij de verkiezingsstrijd aan gaat.

De komende weken kunnen de leden van de ChristenUnie Leiden zich digitaal uitspreken over de concept kandidatenlijst. Daarna wordt die lijst definitief vastgesteld en openbaar gemaakt.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline