Gevaarlijke medicijnen verloren

Gisteren heeft iemand een papieren zak met medicijnen verloren. Deze werden rond 11.00 uur ’s morgens opgehaald bij de apotheek aan de Breestraat. Omstreeks 17.45 uur werd ontdekt dat de witte papieren zak (7×20 cm) met blauw apothekerslogo kwijt was. In de zak zitten meerdere medicijnen. Bij inname zijn ze gevaarlijk. Mensen met informatie kunnen bellen met de politie op 0900 8844.

Update 15.00 uur: De medicijnen zijn gevonden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline