Bandlid van Barry Badpak richt Partij van Tegenwoordig op

Wouter Vermeulen, onderdeel van het trio Barry Badpak, heeft vandaag officieel de Partij van Tegenwoordig opgericht. Horecaondernemer Vermeulen deed dit samen met Bas van Berkum, die voorzitter wordt van de partij. De twee zijn al een tijd bezig met de partij. Volgend jaar willen ze aan de verkiezingen meedoen. Hiervoor zullen ze nog wel een aantal handtekeningen moeten verzamelen.

Audiofragment: Chris de Waard in gesprek met Bas van Berkum over de oprichting van de nieuwe partij.

Vorige maand werd bekend dat de partij graag het bekende D66-raadslid Aad van der Luit in haar gelederen zou opnemen. Van der Luit besloot echter bij zijn partij te blijven, waar hij bij de verkiezingen op de vijfde plek staat.

Barry Badpak, het trio dat vooral bekend werd van hun hit ‘Kamelenteen’, heeft overigens niets te maken met de Partij van Tegenwoordig.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline