GroenLinks: Ashley North nieuw binnen op 3, Van Peijpe op 8

4

Op de Algemene Ledenvergadering van GroenLinks is vanavond de lijst vastgesteld. Bovenaan staat fractievoorzitter Pieter Kos, op 2 staat raadslid Stéphanie Bakker en op de derde plaats staat nieuweling Ashley North. North was tot voor kort voorzitter van DWARS, de landelijke jongerenorganisatie van GroenLinks. Duoraadslid Jos Olsthoorn is op 4 gezet. Op 5 staat ex-raadslid Yvonne van Delft (2002-2004), die naar verluidt graag wethouder wil worden. Een opvallende afwezige in de top-5 is raadslid Walter van Peijpe. Die eindigde uiteindelijk op plek 8. “Ik zeg het maar eerlijk: Kut #8”, aldus het teleurgestelde raadslid.

De rest van de top 10 bij GroenLinks ziet er als volgt uit: op 6 duoraadslid Joost Hartlief, op 7 staat campagneleider Eline Levering, op 8 dus Walter van Peijpe, op 9 duoraadslid Robbert van Heuven. Op plek 10 staat Alida Bos.

Delen

4 reacties

  1. Hans van Egdom op

    Het is onbegrijpelijk dat de ledenvergadering van GroenLinks Walter op plek nummer 8 zet. Hij verdient beter, gelet op de wijze waarop hij zich de afgelopen jaren voor de stad heeft ingezet.

  2. Wat jammer voor de sympathieke taxichauffeur. Dat wordt een kwestie van voorkeurstemmen om Walter de raad in te tillen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline