De ‘Eetbare stad Leiden’ in Groen IdeeCafé

Mathijs Beijer van de Fair Food Feast Leiden, presenteert aanstaande maandag zijn ideeën over moestuintjes. Dit thema staat ook centraal tijdens het Fair Food Feast op 15 februari 2014 dat in het teken staat van de ‘De Eetbare Stad Leiden’.

Tijdens de projecten van het Groene IdeeCafé worden mensen aan het denken gezet over het praktisch verbouwen en genieten van eten. Door het bestuderen van voedsel, door lekker te koken, door samen te feesten en door zelf voedsel te verbouwen moeten mensen meer aan het denken gezet worden over het milieu.

Het Groene IdeeCafé vindt maandag plaats in Scheltema aan de Marktsteeg 1 in Leiden. Aanvang is 20.15 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline