Mart Keuning trekt lijst ChristenUnie

Mart Keuning is de lijsttrekker van de ChristenUnie bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De leden van de partij kozen hem vorige week op een vergadering. De keuze is niet verrassend: de jonge Keuning (25) bezit sinds vorig jaar de enige zetel die de ChristenUnie heeft in de Leidse raad, wat hem automatisch ook fractievoorzitter maakt. Keuning, toen duo-raadslid, verving vorig jaar zomer Guido Terpstra, die bij de vorige verkiezingen lijsttrekker was. Wie er naast Keuning op de lijst van de ChristenUnie staan is nog niet bekend: deze lijst wordt namelijk vastgesteld via internet. 

Mart Keuning maakte een jaar geleden furore in de gemeenteraad door een zwarte lijst op te stellen van onbegrijpelijke woorden die de Leidse raad zou moeten vermijden. Verder zet hij zich in voor huurders.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline