Level Leiden houdt vandaag open huis

Eerder deze week was de officiële opening van het gebouw Level Leiden achter het centraal station voor genodigden. Vandaag kan iedereen een kijkje nemen in het enorme gebouw dat naast een grote vestiging van het ROC Leiden ook plaats biedt aan een revalidatiehotel van Topaz en de restaurants en het hotel van Fitland. Ze zetten allemaal hun deuren open om iedereen kennis te laten maken met de diverse faciliteiten die er worden geboden.

Ook wie niet is geïnteresseerd in de bedrijven en instellingen die hun intrek hebben genomen in Level, zou het gebouw moeten bezoeken. Ook het adembenemende uitzicht en een enorme hoeveelheid trappen, lampen en raampartijen zijn de moeite waard om eens van dichtbij te bekijken. Het gebouw is vandaag geopend van 10.00 – 15.00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline