Tartuffe bezingt ‘het leukste van Sinterklaas’: Zwarte Piet

Zwarte Piet, Zwarte Piet, dat is onze favoriet. Het nieuwste liedje van cabaret-duo Tartuffe laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Sinterklaas zonder Zwarte Piet is ondenkbaar. Komende weken doet de Sint steeds meer plaatsen in de regio aan.

Volgende week zaterdag vaart de stoomboot Leiden binnen en komt de Sint weer twee weken logeren in het Huis van Sinterklaas in De Waag.

Zwarte Piet, zo heet het nieuwste liedje van Tartuffe.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline