Nieuwe namen bij CDA en PvdA in Leiden

Steeds meer kandidatenlijsten van politieke partijen die in maart volgend jaar in Leiden meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen worden vastgesteld. Naast vertrouwde gezichten staan op veel lijsten ook nieuwe mensen en soms oude bekenden. Gisteren waren de nummers 3 van het CDA en de PvdA te gast in het politieke radioprogramma Rondom de Raad van Sleutelstad Radio. Dat zijn respectievelijk oud-gemeentesecretaris Klaas de Vries en Abdelhaq Jermoumi die in al jaren actief is als bestuurslid van de Islamitische Moskeevereniging in Leiden Noord.

Audiofragment: Een samenvatting van Rondom de Raad is hier terug te luisteren.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline