Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met Defence for Children

In oktober heeft de Nationale Postcode Loterij aangekondigd de samenwerking met Defence for Children – gevestigd in het Kinderrechtenhuis aan de Hooglandse Kerkgracht – met vijf jaar te verlengen. Sinds 2009 ontvangt Defence for Children jaarlijks € 500.000 van de Nationale Postcode Loterij. In het laatste jaar van de overeenkomst, dit jaar dus, is de samenwerking geëvalueerd. De positieve aanbeveling voor voortzetting van de relatie is door de Raad van Commissarissen van de loterij overgenomen. Ook in de periode 2014 tot en met 2018 ontvangt Defence for Children steun voor haar werkzaamheden.

Michiel Verboven, Managing Director, Nationale Postcode Loterij: “Defence for Children International richt zich op schendingen van het Kinderrechtenverdrag en geniet nationale en internationale bekendheid bij kinderrechtenprofessionals, media en overheden. Het is prachtig dat we dankzij de 2,5 miljoen trouwe deelnemers van de Nationale Postcode Loterij het werk van Defence for Children ook de komende jaren financieel kunnen blijven steunen.”

Aloys van Rest, directeur Defence for Children: “Wij zijn zeer verheugd met de verlenging van de samenwerking met de Nationale Postcode Loterij. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt wat een geweldige impuls dit aan ons werk gegeven heeft. Het is heel belangrijk voor de kinderen in Nederland en daarbuiten, dat wij ook de komende jaren ons met extra slagkracht in kunnen zetten voor hun rechten. Daarbij levert de samenwerking met de loterij ook prachtige projecten op. Zo hebben wij op een bijzondere manier samengewerkt met de Internationale Goede Doelen Ambassadeurs, die op aangrijpende wijze over ons werk berichtten. Wij zijn de loterij, en daarmee uiteraard ook de deelnemers aan de loterij, heel dankbaar voor hun vertrouwen in Defence for Children.”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline