Verdachten woninginbraak makkelijk aangehouden

1

Op dinsdag 12 november zijn twee Albanezen op heterdaad aangehouden vanwege een woninginbraak aan de Cornelis Dopperlaan in Oegstgeest. 

De bewoonster van het huis aan de Cornelis Dopperlaan kwam rond 18.00 uur thuis, toen ze twee mannen uit haar tuin zag komen. Ze vroeg wat ze in haar tuin te zoeken hadden, maar de mannen liepen weg. Hierna kwam ze erachter dat er was ingebroken in haar woning. Ze schakelde direct 112 in. Hierbij gaf ze een signalement en een vluchtrichting mee. 

De politie ondernam direct actie en ging met een groot aantal politieagenten opzoek naar de twee mannen. Hierbij werd zelfs een politiehelikopter ingezet. De bemanning in deze helikopter spotte uiteindelijk, mede door een warmtebeeldcamera, twee liggende mannen in de bosjes aan de A44. Hierdoor konden de twee mannen makkelijk worden aangehouden. Vlakbij de bosjes vond de politie nog sieraden, die uit het huis van de bewoonster waren gestolen.

Delen

1 reactie

  1. Hoop toch wel dat we deze twee albanezen hun handen eraf gehakt hebben en terug gestuurd naar eigen land zodat ze daar ook beseffen shit daar moeten we niks stelen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline