Ook VVD Leiden stelt kandidatenlijst verkiezingen vast

1

De leden van de VVD Leiden hebben zojuist tijdens een vergadering in Hotel Nieuw Minerva de lijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter Paul Laudy werd zoals verwacht unaniem gekozen tot lijsttrekker. De raadsleden Margreet van Wijk-Meijer (2), Frederik Zevenbergen (4) en Juliette Gilissen-Verplancke (6) en duo-raadslid Maarten Dirkse (7) waarborgen de continuïteit op de VVD-lijst. De hoogst geplaatste nieuwkomer is de onlangs afgestudeerde Dorien Verbree (24 jaar) op plek 3. Zij studeerde econometrie en filosofie en werkt als vermogensanalist bij MN. Laudy: “De VVD bewijst eens te meer over sterke jonge kandidaten te beschikken.”

Maurice Hoogeveen (30) staat op plek 5 en is ondernemer met een eigen politiek-strategisch adviesbureau. Op 8 staat Henry Steenbergen (37), financieel directeur Benelux bij TNT Innight. De top 10 wordt aangevuld met de 25-jarige Jessica de Wit (adviseur strategie gemeente Wassenaar / Voorschoten) en de 36-jarige Tom Leest (adviseur /trainer bij De Beuk Organisatieadvies en voormalig raadslid in stadsdeel West in Amsterdam).

De complete lijst ziet er als volgt uit:

1 Paul Laudy
2 Margreet van Wijk-Meijer
3 Dorien Verbree
4 Frederik Zevenbergen
5 Maurice Hoogeveen
6 Juliette Gilissen-Verplancke
7 Maarten Dirkse
8 Henry Steenbergen
9 Jessica de Wit
10 Tom Leest
11 Greetje van Gruting-Wijnhold
12 Eelco Smid
13 Justin Bergwerff
14 Rick van Well
15 Stefano Nocco
16 Robbert Smakman
17 Eva Rood
18 Arjan Korevaar
19 Ab Mulder
20 Pieter Moerland
21 Alexander Geertsema
22 Ronald Daalmeijer
23 Merel Schuppert
24 Harald Hoek
25 Jaap van Oeveren
26 Geeske Wildeman
27 Lodewijk Wisse
28 Rogier van der Sande

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline