Politiek programma terug op Leidse radio

3

Vanaf deze week is ‘Rondom de Raad’ terug op de Leidse radio. Het programma startte in 2002 bij de toenmalige lokale omroep Holland Centraal, maar werd opgeheven toen die omroep overging in Unity. Bij Sleutelstad zal Rondom de Raad elke woensdagavond worden uitgezonden tussen 19.00 en 21.00 uur. In het eerste uur is ruimte voor live gasten en debat, het tweede uur wordt gevuld met het belangrijkste politieke nieuws van de afgelopen week. De presentatie is in handen van Willem de Gelder.

De eerste uitzending, op 6 november, staat voor een belangrijk deel in het teken van de komende verkiezingsstrijd. In de studio onder andere Aad van der Luit van D66 en Luck van Leeuwen (Jonge democraten Leiden-Haaglanden), Quintus Backhuys (Libertarische Partij) en Hans van Dalen van de peiling-site LeidenKiest.nl.

De radio-uitzendingen van Sleutelstad zijn te beluisteren via 93.7 fm in de Leidse regio, 102.4 kabel in groot Leiden en de bollenstreek en online via deze site en onze apps.

Delen

3 reacties

  1. Diederick Kreuger op

    "In het eerste uur is ruimte voor live gaten en debat" –> gasten neem ik aan?

  2. Willem de Gelder op

    Helemaal gelijk, ik heb het aangepast. Live gaten lijkt me raar voor een dergelijk programma 🙂

  3. Piet Pekelharing op

    Het lijkt mij ook lichtelijk overdreven om te vermelden dat de gasten van het programma bij aankomst in de studio in leven zijn.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline