Daders inbraak koffiehuis snel gepakt

3

Agenten hebben afgelopen nacht een 24-jarige Albanees aangehouden die had ingebroken in een koffiehuis aan de Rijnsburgerweg. Een buurtbewoonster belde rond 02.15 uur de politie, omdat ze twee mannen bij het koffiehuis zag wegrennen. De politie ging direct met verschillende eenheden op zoek naar de mannen. Een agent die met de auto poolshoogte ging nemen bij het koffiehuis, zag aan de achterkant een man in het kozijn staan. Toen de inbreker de politieauto zag, zette hij het op een lopen.

De man rende een veldje in, waardoor de achtervolgende agent hem kwijtraakte. Een politiehond vond de inbreker even later in de bosjes bij het Rustenburgerpad. Hij werd aangehouden. Agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar andere verdachten, maar iemand meer aangetroffen.

Kort voor de inbraak in het koffiehuis, is er ook geprobeerd in te breken in een woning aan de Rijnsburgerweg. De politie onderzoekt of de aangehouden verdachte ook bij die poging inbraak betrokken is geweest.

Delen

3 reacties

 1. Da’s een ‘mooi’ rijtje in die paar dagen tijd:
  inbraak koffiehuis
  mogelijke inbreker gepakt
  stelend duo in hotel
  veelplegers opgepakt
  straatroof
  nog een inbraak
  en scooterdiefstal

 2. Het zal wel drukker worden voor de politie, de feestdagen komen er aan ze hebben geld nodig.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline