Leidse band Glossy Jesus naar New York

De Leidse band Glossy Jesus treedt morgen op in ‘The Living Room’ in New York. The Living Room geldt als een van de hotspots van de New Yorkse singer-songwriter-scene. Grote namen gaven er al acte de présence: onder meer Norah Jones, Ron Sexsmith, Madeleine Peyroux en Martha Wainwright en de in Leiden vrij bekende Amerikaanse zangeres Katy Gunn.

De afgelopen maanden was Glossy Jesus veel in het nieuws. Eerst omdat gitarist Maarten van den Hoonaard een ongeluk kreeg op de Breestraat, waardoor een aantal concerten niet door kon gaan. Later toen de groep via crowdfunding een videoclip kon opnemen met de Franse cineaste Julie Périon. De première van deze videoclip, “The Heat And The Cold War” is tijdens het Leiden International Film Festival.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline