Eurolijsttrekkers D66 debatteren in Leiden

1

Vrijdag organiseert D66 Leiden een debat tussen Marietje Schaake en Sophie in ’t Veld. Eerder deze maand stelden Europarlementariërs Sophie In ’t Veld en Marietje Schaake zich beiden kandidaat als lijsttrekker van D66 voor de Europese verkiezingen van mei. Sindsdien zijn de dames bezig met een debattournee door Nederland. Op vrijdag 25 oktober doen zij samen Leiden aan, de stad die beiden na aan het hart gaat: Marietje is er geboren en Sophie studeerde er.

Tijdens de debatavond in Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9 zullen Sophie en Marietje aan de hand van stellingen over democratie in Europa, digitale agenda en databescherming en het buitenlands beleid van de EU laten zien wat ze in huis hebben. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor alle belangstellenden. Aanvang is 20.00 uur.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline