D66 kandidaat-raadsleden presenteren zich

2

Aan de hand van een aantal stellingen ging gisteravond een flink deel van de D66-kandidatenlijst met elkaar in debat. Tot eind oktober mogen de leden wijzigingen in de conceptlijst aanbrengen en deze avond was een van de weinige mogelijkheden voor de kandidaten om zich live aan de leden te presenteren. Na afloop maakte Chris de Waard een rondje om de sfeer te peilen.

Audiofragment: Achtereenvolgens lijsttrekker Robert Strijk en kandidaat-raadsleden Arjen Stoffels, Lodi van Brussel, Galith Mol, Timo Gubbens en Peter Bootsma.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline