Vanavond kennismaken met het nieuwe D66 Leiden

2

Vanavond presenteren de kandidaten van D66 Leiden zich in de bovenzaal van restaurant Buddah’s. Vana 20.30 uur zijn belangstellenden welkom om de oude en nieuwe politici aan het werk te zien tijdens een ‘Lagerhuis debat’.

Delen

2 reacties

 1. Nou Als ze dan net zo goed discusseren en onderhandelen als hun voorman meneer pechthold dan is deze partij snel klaar. D66 we gaan alleen in zee als er meer werkgelegenheid wordt gecreeerd. Hoera stemming in het akkoord komen er 50000 banen bij. CPB uit hun rapport komt er geen enkele baan bij dus wat is het akkoord van D66 dan waard net als hun voorman niks. Wat heeft de partij momenteel voor Leiden betekend naast economisch afgang onder de heer pechthold?

 2. @dennis bereikbaarheid: een zinloze buitenring vlak langs een dichtbevolkte wijk. 100 miljoen van OV naar asfalt.
  Toejuichen HOV, stinkbussen ipv schone lightrail.
  Economie: meer luxe winkels als Sting in het Centrum Sociaal: verpauperende randwijken links laten liggen.
  Politiek: open eindjes coalitie afspraken maar dan wel liefst in de achterkamers. Burgerinitiatieven om zeep helpen.
  Duurzaam: Vogelhoff opgericht, nu door VVO Vogelkerckhoff gedoopt, zie bereikbaarheid.
  Dit is uitdrukkelijk geen stemwijzer!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline