Muiterij binnen Piratenpartij Leiden

3

De kans lijkt klein dat de Piratenpartij Leiden meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Woordvoerder Gijs Peskens gokt dat het niet lukt om de deadline te halen: “De partij moet zich uiterlijk op 23 december laten registreren, maar de groep is nog te klein en ook het programma is nog niet klaar.” Peskens gaat er vanuit dat er over twee jaar nieuwe verkiezingen komen omdat Leiden en Oegstgeest dan samengaan en dan is de Piratenpartij wel klaar voor deelname.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline