Kunstenaars van Diana Lepelaar exposeren in Leids Stadhuis

Ruim 40 kunstenaars, die aangesloten zijn bij de Galerie van Diana Lepelaar, exposeren van 14 oktober tot en met 15 november in het Leids Stadhuis. Iedereen heeft in zijn of haar eigen discipline een klein werk gemaakt, dat ingelijst in hetzelfde formaat, opgesteld is in de grote vitrine in de hal. Het werk is te bekijken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur, op donderdagavond tot 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur.
Meer info: www.galeriedianalepelaar.nl

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline