Partij Sleutelstad doet nieuwe gooi naar de macht

4

De Partij Sleutelstad (PS) wil in maart volgend jaar opnieuw meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Leiden. Vier jaar geleden deed de partij ook mee, maar haalde toen geen zetels. Nu zijn de initiatiefnemers opnieuw op zoek naar maatschappelijk betrokken mensen die een plekje op de lijst van de partij ambiëren.

In het programma waarmee de PS in 2010 meedeed, pleitte de partij vooral voor meer burgerparticipatie. Bijvoorbeeld door middel van bindende online referenda. Ook de aanleg van twee nieuwe transferia, het doortrekken van de Kanaalweg naar de A4 en gesubsidieerde horeca op het Havenplein stonden toen op het wensenlijstje. Koffieshops moeten openblijven en voor hangjongeren wilde de partij extra geld om ze aan een baan te helpen.

Geïnteresseerden kunnen hun CV opsturen naar Laetitia Siwpersad (soemintra@ziggo.nl). Meer info is te krijgen via 071-5213689 (tussen 19.00 en 21.00 uur).

Sleutelstad.nl en Sleutelstad FM hebben geen enkele band met de Partij Sleutelstad.

Delen

4 reacties

  1. Jantje van Leiden op

    Je kunt ze niet de moed ontzeggen om weer mee te doen. Bij de vorige verkiezingen hadden ze welgeteld 318 stemmen. Nog even volhouden dus.

  2. Het lijkt Ome Koos dat de naam Sleutelstad bij Sleutelstad.nl hoort en dat tegen de naam van deze oprisping bezwaar kan worden gemaakt met goed gevolg.

  3. Piet Pekelharing op

    Gesubsidieerde horeca?

    Als hen alsnog het recht op het gebreuk van de naam Partij Sleutelstad wordt ontnomen kunnen zij hun partij alsnog hernoemen in: PvdK, hetgeen staat voor Partij van de Kroeglopers of Z’2013 (Zuiplappen 2013). En wat dacht u van S&D (Stoned en Democratisch)?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline