Jan-Jaap de Haan nu ook officieel voorgedragen als lijsttrekker CDA Leiden

5

De nummer 1 op de lijst van het CDA Leiden is Jan-Jaap de Haan. Tenminste, als de leden de voordracht van het bestuur steunen. Ze kunnen zich er op 16 oktober over uitspreken tijdens de algemene ledenvergadering waar ook het partijprogramma wordt vastgesteld. Dat De Haan de lijst zou gaan trekken was al maanden duidelijk. Sleutelstad schreef er in mei al over.

Egbert Hendriks, voorzitter van het CDA Leiden: “Jan-Jaap heeft zich de afgelopen periode bewezen als vakkundig wethouder. Op de portefeuilles Cultuur en Werk & Inkomen heeft hij aantoonbare successen binnengehaald, zoals de sterke daling van het aantal mensen in de bijstand, de cultuurnota die geschreven werd samen met de Leidse cultuursector en de bouw van poppodium de Nobel. Bovendien is hij een uitstekende uitdrager van de christendemocratische uitgangspunten. Wij zijn dan ook blij en trots dat Jan-Jaap de kar wil trekken richting de verkiezingen.”

Delen

5 reacties

 1. Martin Kuivenhoven op

  Proficiat Jan Jaap heel veel sterkte succes en : "as the british say break a leg " 🙂

 2. Meneer de Haan heeft een politieke doodzonde begaan nl. de raad niet juist inlichten over gemaakte kosten.
  Omdat de verkiezingen er weer aan komen mochten hij en zijn collega aanblijven.
  Tenminste dat is wat ik heb opgemaakt uit de berichten in de media.
  Nu staat deze meneer vrolijk lachend met een glaasje bubbels op de foto. Alsof het nooit gebeurd is.
  En kan meneer misschien nog eens 4 jaar op sociale zaken de raad voorliegen over mensen die naar het participatie centrum worden gestuurd en daar veel langer moeten werken voor hun uitkering dan afgesproken is met de raad.
  Hopelijk is het CDA wijzer geworden en kiest een andere lijsttrekker…

 3. Zowel D66 als het CDA krijgt dus een lijsttrekker die als wethouder de gemeenteraad heeft voorgelogen. Dat kan allemaal hier. Maar wee de gewone Leidenaar die de gemeente onjuiste informatie verstrekt.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline