Koek en Verschoor niet verkiesbaar voor D66

Fractievoorzitter Mark Koek van D66 Leiden is niet meer beschikbaar voor het raadslidmaatschap. Hij heeft zich op de kandidatenlijst voor de verkiezingen in maart 2014 op een onverkiesbare plaats laten zetten. Ook D66-raadslid Sabine Verschoor stelt zich niet meer verkiesbaar.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline