PvdA kiest unaniem voor Holla

De leden van de PvdA-Leiden hebben Gijs Holla bevestigd als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen. De 36-jarige Holla werd twee weken geleden gepresenteerd als kandidaat en vanavond bleken de leden hem unaniem te steunen. Holla is sinds 1994 lid van de Leidse PvdA en was de afgelopen jaren duoraadslid.

 De rest van de lijst wordt later pas vastgesteld. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot volgende week melden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline