Daan Sloos opnieuw nummer 1 van Leefbaar Leiden

6

Daan Sloos zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen opnieuw de lijst van Leefbaar Leiden aanvoeren. Bij de verkiezingen van 2002, 2006 en 2010 was Sloos ook al nummer één van de partij. Hij zegt trots te zijn.

Sloos was de afgelopen drie jaar het enige raadslid van Leefbaar Leiden. De partij hoopt dat dit vanaf de verkiezingen weer voorbij is.

Het kersverse duoraadslid Tomas Kok zei vorige week op Sleutelstad dat zijn partij zeker 3 zetels moet kunnen halen. Zelf zal de rechtenstudent Kok waarschijnlijk niet op de lijst staan, zei hij gisteren in het studentenprogramma Stud071.

Delen

6 reacties

 1. We kunnen je nog lang niet missen in Leiden hoor Daan !!!
  SUCCES en laat die sufkutten een poepie ruiken op
  "Slot Treurzeur"

 2. Met zijn taalgebruik past Piet zonder twijfel uitstekend bij Leefbaar L. Op de lijst met hem!
  Kunnen de kiezers aannemen dat de trotse Sloos op een ledenvergadering tot lijsttrekker werd gekozen? Is er een verslag van die ledenvergadering? Waren er tegenkandidaten? Waren er tegenstemmen of onthoudingen? Hoeveel leden waren aanwezig? Hoeveel leden heeft Leefbaar L.?
  Wat heeft Leefbaar L. deze raadsperiode bereikt? Hoeveel moties en amendementen werden ingediend, hoeveel werden aangenomen? Welke? Was Leefbaar L. altijd vertegenwoordigd bij commissievergaderingen of was er veel absentie? Hoe werden de fractievergoedingen besteed?
  Ik denk dat ik de meeste antwoorden wel weet, maar of de kiezers ervan op de hoogte zijn?

 3. @BertMulder. Waarom laat je mensen niet in hun waarde en zit je af te zeiken op Piet? Niet iedereen in Leiden is perfect. Jij zeker wel?

  Waarom deze vragen bij Leefbaar leiden? Heb je die ook gesteld bij de andere partijen die hun lijsttrekker voor stelde?
  Waarom zeg je niet wat je weet, maar denk je dat je het weet? Laat het denken nu maar aan anderen over. Wil je het fijne weten? Wordt dan lid. Ach nee laat maar, zulke negatieve figuren heeft Leefbaar Leiden niet nodig.

 4. Piet Pekelharing op

  Gezien de reactie van de heer Pater kan ik slechts concluderen dat kritische vragen bij Leefbaar Leiden kennelijk niet op prijs worden gesteld. Stel je voor dat dit besloten clubje eens openheid van zaken zou geven.

 5. Bert …
  Daan zette zich al in voor de publieke sector toen jij nog met een drol in je luier rondkroop en aan je reactie aftelezen is er sindsdien weinig veranderd. Met je oninteressante gezeur en gezever. In weerwil van de bakken kritiek is "DAAN IS STILL STANDING" respect voor deze ras Leidenaar !!!

 6. Er komen geen antwoorden op mijn logische vragen. Andere partijen zetten af en toe een verslag van een ledenvergadering op hun website en zijn ook op andere punten meer open dan Leefbaar L. De website van Leefbaar L. geeft geen uitsluitsel over de gang van zaken binnen het partijtje. Zoals Piet Pekelharing opmerkte en B. Pater bevestigde, het is een besloten clubje. Wat heeft Leefbaar L. te verbergen?
  Een intrigerend nieuwtje is misschien dat Sloos en zijn tekstschrijver Ton Alblas (geweldpleger en voormalig kamerlid van de LPF) de euro in Leiden willen afschaffen. De mannen van het lokale partijtje willen de Leidse gulden invoeren omdat dit goed voor Leidse bedrijven zou zijn. Die tekstschrijver hebben ze bij de leefbaartjes wel nodig. Ook B. Paters Nederlands is wat gebrekkig (het is afgeven op iemand, iemand afzeiken of op iemand zeiken, niet op iemand afzeiken).

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline