Van der Luit wil toch door als raadslid

6

D66-raadslid Aad van der Luit komt terug op zijn besluit om de politiek na de komende verkiezingen de rug toe te keren. Hij zei dat vanmiddag in het televisieprogramma Unity Platform. Van der Luit, die vandaag 68 werd, zegt dat er zowel vanuit de D66-fractie als vanuit de Leidse sportwereld een dringend beroep op hem is gedaan om nog een periode door te gaan.

Audiofragment: Aad van der Luit vertelt in Nieuws071 op Sleutelstad Radio waarom hij terug is gekomen op het besluit om met het raadswerk te stoppen.

Delen

6 reacties

 1. Vind het een zeer mooi streven van Aad iemand met hart voor de stad en burgers in de raad.
  Wat ik alleen niet begrijp is waarom de rest er zit die heb ik in al die jaren nog nooit kunnen betrappen op enige binding met de stad of burgers.de laatste die voor de stad heeft gevochten was burgemeester Goedkoop.
  Aad fijne verjaardag en sterkte

 2. Een goede zaak dat AAD nog een periode in de raad wil blijven.
  Goed voor D66 en goed voor Leiden.
  Hoeveel raadsleden kennen wij eigenlijk? AAD zie je overal,
  en hij steekt zijn nek uit.
  Van welke raadsleden kun je dat zeggen? Van niet veel helaas.
  Dat verandert straks in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, dan worden er ook weer veel beloftes gedaan. Wanneer de stemmen geteld zijn en de zetels verdeeld, neemt men weer plaats op de achterbank.
  Dat kan niet van AAD gezegd worden.

 3. Bluezzmaster: ook Wilster wenst Aad nog vele gezonde jaren toe, maar de "rest" van de 39 raadsleden deugt volgens jou niet?? Voor de zoveelste keer te kort door de bocht! En als je de voormalig burgemeester er perse bij wilt halen, neem dan op z’n minst de moeite z’n naam juist te schrijven…….
  Cees Mentink: Wilster vindt het juist wel te prijzen als mensen op "achterbank" hun werk gewoon goed doen; het lijkt hem juist zorgwekkend dat alleen degenen die keer op keer veel kabaal maken de aandacht trekken!
  Voor de duidelijkheid en om de helaas onvermijdelijke insinuaties voor te zijn: Wilster heeft al z’n hele leven van 60 jaar "binding" met de stad.

 4. @Wilster grootste gedeelte van de raad zit er toch alleen maar om een leuke functie te bemachtigen voor later dus ja jou conclusie op mijn eerdere bericht klopt wel.

 5. Aad gefeliciteerd word de burgemeester van leiden verdiend je je staat voor iedereen klaar jong oud arm of rijk groetjes manie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline