Gewapende overval op juwelier in Leiderdorp

1

Vanochtend rond half 11 is de juwelier op Laan van Berendrecht in Leiderdorp overvallen door drie gewapende personen. Zij gingen er met buit vandoor. Twee van hen vluchtte op een scooter, terwijl de ander te voet ging. Deze scooter werd inmiddels door de politie gevonden, maar de daders zijn nog niet gelokaliseerd.

Eén van de medewerkers van de juwelier moest met een ambulance worden afgevoerd. Zij werd verwond door glas wat rondvloog toen de daders een vitrine kapot sloegen.

Delen

1 reactie

  1. Kijk Eric vtg, nu weer een overval op een hardwerkende ondernemer. Zouden Henk, Pieter en Jan erachter zitten?

    http://www.omroepwest.nl/nieuws/04-09-2013/gewapende-overval-op-juwelier-de-jonge-leiderdorp

    Erg vervelend voor de juwelier, het zal lastig zijn om maar weer gelijk over te gaan tot de orde van de dag. Die onzekerheid over gewelddadige mensen die zomaar naar binnen kunnen stappen en onder levensbedreigingen jouw eigendommen inneemt, zoiets blijft toch aan je knagen? Over dit soort immateriële hoor je immers bijna nooit iemand!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline