Vanavond zomerse hitlijst op Sleutelstad FM

Vanavond zendt Sleutelstad FM samen met 150 andere radiozenders in Nederland en België de Zomerse50 uit. Een hitlijst met de 50 lekkerste zomerhits, perfect voor bij de barbecue, op een terrasje, thuis of gewoon in de auto. Vanaf 20:00 begint Olivier Bakker (@Oli4bakker) tot 22:00 met de nummers 50 tot 25. Daarna neemt Marc Wonnink (@MarcWonnink) het over tot middernacht met de nummers 25 tot en met de zomerhit van het jaar! Luisteren kan via 93.7fm, 102.4 kabel, via de App of via de website.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline