Zomerse hitlijst vrijdag op Sleutelstad FM

Sleutelstad FM zendt op vrijdag 23 augustus de Zomerse 50 uit.

De Zomerse 50 is de meest zonnige hitlijst van het jaar met de vijftig populairste zomerhits ooit gemaakt. Vorig jaar kwam Gusttavo Lima uit het niets op nummer 1 binnen met Balada. Op nummer 2 en 3 stonden Bryan Adams met Summer of ’69 en Kid Rock met All Summer Long.

Ook dit jaar konden luisteraars van lokale radiostations uit heel Nederland en België stemmen op de populairste zomerhits. Maandag 12 augustus werd de uitslag bekend gemaakt. Op Sleutelstad FM is vrijdag 23 augustus tussen 20:00 en 00:00 uur de uitslag te horen van de Zomerse 50 van 2013. Vlak voor middernacht wordt de nummer 1 van dit jaar bekend.

De Zomerse 50 wordt jaarlijks uitgezonden door 150 omroepen in Nederland en België. De lijst is in 2001 begonnen, dit jaar is de dertiende editie. “Als je al deze zomerhits op de radio hoort, word je toch ontzettend blij? Bij veel nummers horen vakantieherinneringen, die uiteraard voor iedereen anders zijn”, vertelt initiatiefnemer Martijn de Lange. “Veel mensen beleven nog steeds vol lol aan de Macarena of de Lambada. Als je de reacties leest die we via Twitter krijgen, dan blijken deze nummers nog steeds veel los te maken. Ik sta er ook versteld van hoeveel mensen nog die danspasjes kennen die erbij horen. Hoe belachelijk die dansjes vaak ook zijn, je onthoudt ze wel.” Kijk voor meer informatie over de Zomerse 50 op www.zomerse50.nl of op de website van Sleutelstad, www.Sleutelstad.nl

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline