Picknicken bij Vrij Groen in Oegstgeest

Aanstaande zaterdag is er een picknick bij Vrij Groen, de eco-tuin aan Rhijnhofweg 13 in Oegstgeest. Voorafgaand, om 17.30 uur, is er een rondleiding door de tuin. Om 18.00 uur begint de picknick op het natuurterras aan het water, met kampvuur. Er kan gegeten worden van de oogst van de tuin, en van wat de bezoekers meebrengen. Wie eerder wil komen, kan tussen 13 u en 17.30 u tuinieren. Wieden en zaaien in de groentetuin en op de kruidenspiraal staan op het programma. Er kan ook een compostplaats gemaakt worden. Aanmelden kan via Vrijgroen@ideewinkel.nl.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline