Rondleiding Begraafplaats Groenesteeg

Op zondag 4 augustus zijn de historische Begraafplaats Groenesteeg en de Aula, open voor het publiek. Tussen 13.30 en 16.00 uur worden er documentaires vertoond over de begraafplaats van de elite van Leiden, begraven van 1813 tot aan het einde van de vorige eeuw. Om 14.00 uur zal een rondleiding over de begraafplaats, die dit jaar 200 jaar bestaat, beginnen en kunnen er vragen worden gesteld. Zoals altijd zijn er uitgaven van de Stichting en andere boeken en kaarten te koop. De begraafplaats zelf is op alle dagen van de week tussen 9.00 en 17.00 uur geopend.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline