Man steelt fiets onder ogen voorbijganger

Een 31-jarige Leidenaar die gisteravond een fiets stal, ging erg opvallend te werk. Onder de ogen van een voorbijganger gooide hij de fiets rond 22.15 uur vanuit een rek op de Oude singel over zijn schouder en reed op zijn eigen fiets weg. De voorbijganger liep achter hem aan en seinde de politie in. Agenten hielden de dief staande op het Noorderplantsoen. Er wordt nog onderzocht van wie de gestolen fiets is.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline