Contant betalen binnenkort verleden tijd op Stadhuis

1

Vanaf 1 september is het niet meer mogelijk op het Stadhuis contant te betalen. Gemeentelijke producten en diensten kunnen vanaf dan alleen maar met de pinpas worden betaald. Dit is een proef die duurt tot 1 januari volgend jaar. In het Stadsbouwhuis kan sinds mei 2011 niet meer contant betaald worden. Betalen met PIN is niet alleen veiliger voor medewerkers, maar ook sneller voor inwoners. Daarnaast zorgt het opheffen van de gemeentelijke kasfunctie voor een belangrijke kostenbesparing. Op dit moment vindt 94% van alle betalingen op het stadhuis al middels een pintransactie plaats.

 

 

Delen

1 reactie

  1. James Eenpoot op

    Interessante casus: Iemand die niet over een pinpas beschikt wil een verplicht document (ID) afrekenen met een wettig betaalmiddel (euro) en dit wordt door een overheid (gemeente) geweigerd. Mag dit?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline