Alphenaar rijdt Leiderdorps echtpaar aan

4

Gisteravond heeft een 16-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn een echtpaar uit Leiderdorp omver gereden. Een 60-jarige Leiderdorper fietste rond 19.50 uur samen met zijn vrouw over de Ofwegen in Woubrugge. Toen ze zagen dat de Alphenaar hen tegemoet reed en ophun weghelft terechtkwam, riepen ze naar hem om hem te waarschuwen. Omdat de jongen met zijn mobieltje bezig was en oordoppen inhad, had hij dit niet in de gaten. Hij reed de twee Leiderdorpers aan, die allebei vielen. De man stond op en sloeg de jongen in zijn gezicht. Daarna liep hij naar zijn echtgenote. Even later keerde hij echter weer naar de Alphenaar terug, waarna er een handgemeen ontstond. Toen een voorbijganger de Leiderdorper aansprak, keerde de rust weer. De alphenaar waarschuwde de politie, die de 60-jarige Leiderdorper aanhield.

Delen

4 reacties

  1. Sorry hoor maar ik vind het een logische reactie van die meneer uit Leiderdorp! Dat hij daarna dan wordt aangehouden dooe de politie vind ik wel erg ver gaan, een waarschuwing was genoeg geweest, niet hij zat fout maar die jongen die zo lekker met zijn mobieltje bezig was.

  2. Inderdaad, voor hetzelfde geld breekt die man of vrouw een been, heup of arm. Ik ben helemaal gewelddadig aangelegd, maar als je een stel ondersteboven rijdt mag je blij zijn als je er met 1 klap vanaf komt. Die 16-jarige jongen mag zich kapot schamen.

  3. idd het is een reactie van een man die alles geprobeerd heeft om de jongen wakker te schudden en samen met zijn vrouw daarbij vielen. Hopelijk denken de ouders van de jongen er anders over dan de Politie en daarbij zou het een goed gebaar zijn als de jongen een bloemetje bezorgd bij deze geschrokken mensen. en een tip voor de Politie; Handel ook eens naar medeleven en/of geweten en NIET altijd naar regels ( Wat als het jullie ouders waren geweest… )

  4. Ze moesten het verbieden om met je telefoon in je hand
    op de scooter, bromfiets of fiets te zitten. De meesten zien niet waar ze rijden hebben 1hand aan het stuur dus kunnen daarom ook geen richting aan geven.In de auto mag je toch ook geen telefoon in de hand hebben waarom op de bovengenoemde vervoermiddelen wel.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline