Politie zoekt getuigen inbraak bedrijfsverzamelgebouw

De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Reaal. Medewerkers van een beveiligingsbedrijf ontdekten iets na 20.30 uur dat de ingang van het pand open gebroken was en dat een aantal bedrijven braakschade had. Of er goederen gestolen zijn, is niet bekend. De inbraak moet tussen 18.00 en 20.30 uur plaatsgevonden hebben. Wie informatie heeft, of iets heeft gezien, kan bellen met 0900-8844.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline