Lezing Gerard Spong bij Selexyz Kooyker

Op donderdag 20 juni houdt één van Nederlands bekendste strafpleiters een lezing in Leiden. Om 19.30 draagt Spong een verhaal voor over zijn boek “De Breuk”. Het boek gaat over één van de meest opmerkelijke zaken in de loopbaan van de advocaat en leest als een literaire thriller.

Het boek gaat over een zaak die begint in Oslo, van daar uit wordt Spong gebeld door een nieuwe cliënt met een probleem. Een Nederlandse arts-farmaceut trof zijn vrouw dood aan met een plastic zak over haar hoofd en besloot haar in de tuin te begraven omdat hij geen afscheid kon nemen. De man krijgt 12 jaar gevangenisstraf, maar Spong doet het tij keren.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline