Beheerder dierenasiel neemt afscheid

1

Leen en Teunie Gottschal nemen vandaag afscheid van de vrijwilligers, de donateurs, het bestuur en de dieren van Stevenshage. Leen Gottschal was er 27 jaar beheerder en gaat nu met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Nicolette Bloemendaal die zelf ook al 13 jaar bij het dierenasiel in de Stevenshof over de vloer komt.

Audiofragment: Grote drukte vanmiddag in Stevenshage. Het leek wel of iedereen afscheid wilde nemen van beheerder Leen.

Leen en zijn echtgenote Teunie zijn inmiddels verhuisd. Bij het asiel hoort een beheerswoning en de pensionering betekende dus ook een verhuizing. In Julianadorp vlak onder Den Helder hebben ze een nieuw plekje gevonden. En het asiel in Den Helder heeft ook al bezoek van Leen gehad.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline