Concert Leiderdorps Kamerorkest met Weens tintje

Het Leiderdorps Kamerorkest geeft onder leiding van Stephan Pas op zaterdag 16 maart in de Dorpskerk een concert met een Weens tintje. Op het programma staan werken van Mahler, Berg, Busoni en Schreker, vier componisten die in het begin van de 20e eeuw in Wenen woonden en werkten en die met hun werk de overgang markeren naar de moderne muziek. Caroline Spanjaard is de soliste in de Sieben frühe Lieder van Alban Berg en een selectie van liederen uit Mahlers Des Knaben Wunderhorn. Verder klinken onder meer Berceuse élégiaque van Ferruccio Busoni en Der Geburtstag der Infantin van Franz Schreker. Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 17,50 en zijn verkrijgbaar via www.leiderdorpskamerorkest.nl. Ook zijn ze aan de kassa te koop.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline