Rijnsburgse jongen (12) vermist en teruggevonden

1

Sinds 22.45 uur wordt de 12-jarige Sofian uit Rijnsburg vermist. De jongen verdween bij het Transferium langs de A44. De politie is inmiddels een zoektocht gestart. Daarbij wordt ook een helikopter ingezet. Sofian draagt een spijkerbroek, een grijze trui en een gestreepte grijze jas. Hij is 1.20 meter lang en heeft een getinte huidskleur.

Update: Rond middernacht is Sofian slapend in de ballenbak van de McDrive teruggevonden.

Delen

1 reactie

 1. McDrive
  Slapend,in de ballenbak is dat dan niet gelijk opgevallen?
  goed werk van de politie.
  burgernet werkt ook super en een Alert ook.
  veilig gevoel voor de kids daar doe je het voor.
  gelukkig kunnen de ouders weer rustig slapen!
  je kan je kind ook een mobiel meegeven is ook wel makkelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline